Szexi rekord: 6 óra alatt 1 millió dollárt keresett pikáns fotóival - Fotó

fotó rekord szexi fotók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bhad Barbie az OnlyFans felnőtt oldal új rekordere: a frissen regisztrált lány 1 millió dollárt keresett szexi képeivel 6 óra alatt.

Azt azért hozzá kell tennünk, hogy a szexi lány nem most kezdte a magamutogatást. Az Instagramon már 17,2 milliós követő tábora van, így nem volt nehéz átcsábítáni a rajongókat a felnőtt oldalra is. Úgy látszik, hogy a 6 óra alatt rengetegen regisztráltak, hogy havi 24 dollárért exkluzív erotikus tartalmakhoz juthassanak - írja a nuus.

Bár az OnlyFansen sokan meggazdagodtak, az 1 millió dolláros, azaz nagyjából 300 millió forintos bevétel még ott is rendkívülinek számít. A 18 éves Danielle Bregoli Peskowitz vagy ismertebb nevén Bhad Barbie ezzel felállította a legújabb rekordot, megelőzve Bella Thorne-t, aki 24 óra alatt keresett 1 millió dollárt az oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.