Több világsztár is üzent a drogtúladagolás miatt kórházba került DMX-nek

DMX üzenet rapper túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan korábban mi is megírtuk, DMX, a világhírű rapper túladagolta magát pénteken, szívinfarktus kapott, jelenleg pedig az intenzív osztályon fekszik, kritikus az állapota.

A rapperhez közeli források azt nyilatkozták, hogy a túladagolás, mely szívrohamot váltott ki, a férfi otthonában történt péntek este, 23 óra körül. A rappert azonnal a New York-i White Plains kórházába szállították, jelenleg az intenzív osztályon van. Azt mondják, hogy van némi agytevékenysége, egy másik forrás szerint vegetatív állapotban van és az orvosok felkészítették a családot, hogy nem biztos, hogy túléli - írta a TMZ.

A sokkoló eset sok mindenkit ledöbbentett, több világsztár, többek között Missy Elliott, Ice T, Lil' Kim, Maxwell, a kosaras LeBron James, illetve Snoop Dogg, Eminem és a U2 énekese is üzent a közösségi oldalán, hogy imádkoznak a rapperért és bíznak a felépülésében.

Eminem is üzent BMX-nek, arra kérte, hogy maradjon erős.

Missy Elliott is imádkozik a rapperért.

Snoop Dogg egy megható képet osztott meg a közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.