Állandóan megállítják a rendőrök pusztán a külseje miatt - Fotó

Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @sirfreakcharles/Mediadrumworld.Com / @Sirfreakch -
extrém elfogadás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a brit férfi már maga sem tudja pontosan hány tetoválása van. Az biztos, hogy a külseje nem éppen hétköznapi, és ez a rendőröknek illetve biztonsági őröknek folyamatosan szemet szúr.

A 37 éves Clive Charles-t már gyerekkorában is érdekelték a tetoválások, az elsőt 15 évesen varratta magára. Ma már viszont megmondani sem tudja, összesen hány van neki. Elárulta, a karja elsötétítése 8 órát vett igénybe, de hozzátette, számára minden tetoválás személyes.

Clive Charles azt sem tudja, hány tetoválása van. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @sirfreakcharles/Mediadrumworld.Com / @Sirfreakch

De még közel sincs itt a vége! A férfi további tetoválásokat tervez, többek között az arcára is.
Clive-ot az se rettenti el, hogy a rendőrök és a biztonsági őrök gyakorlatilag állandóan megállítják pusztán a külseje miatt, és az emberektől is sok gonosz megjegyzést kap.
Igyekszik mindenit arra ösztönözni, hogy fogadjuk el a másikat, olyannak, amilyen.

A férfit sokszor megállítják a rendőrök a külseje miatt. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @sirfreakcharles/Mediadrumworld.Com / @Sirfreakch

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.