Gyász: Kis Grófo élete végérvényesen megváltozott

Kis Grófo gyász ünnep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tud felülkerekedni a gyászon Kis Grófo és családja. Nincs zene, nincs mulatás.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nem sokkal karácsony előtt, a koronavírus legyőzte a híres cigány zenészt, László Grófót.

Fia, Kis Grófo még mindig nem tudta feldolgozni szeretett édesapja hiányát:

"Amióta édesapám elment, gyászba borult a szívünk, nincs kedvünk ünnepelni. A húsvét nálunk eddig olyan volt, mint a karácsony, de az idei nagyon szomorúan telt"

-nyilatkozta a Blikknek.

Kis Grófo Forrás: Insatgram/Kis Grófo

A népszerű muzsikus azt is elárulta, hogy semmilyen családi eseményt, ünnepet nem tartanak meg, pedig a roma hagyományok is azt diktálnák, hogy együtt, vidáman üljék meg a nagy eseményeket. Egyelőre hasonló vigasságokra gondolni sem bír, úgy érzi, ez a gyász örökké tartani fog.

„Pont karácsony előtt ment el édesapám, senkinek nem kívánom, hogy ilyen ünnepe legyen. Valószínűleg most már minden karácsonyunkat beárnyékolja ez a tragédia"

– mondta Kis Grófo.

Azt is hozzátette viszont, hogy júniusban (mivel az édesapja születésnapja akkor lenne), szeretnének a tiszteletére egy emléknapot tartani a rajongók számára. Feltéve, ha lesz rá lehetőség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.