Most látott napvilágot a szomorú hír: elhunyt Kis Grófo édesapja. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Kis Grófo nagyon aggódott a családjáért, ugyanis bátyja és édesapja is elkapták a koronavírust. Nagy Grófo lélegeztetőgépre is került, kórházi ápolásra szorult - az egész család imádkozott érte. A hírt a Roma Szeretetszolgálat Nemzetközi Segélyszervezet elnöke, ifj. Rostás-Farkas György osztotta meg a közösségi oldalán. 

"Mélységesen lesúlytott a rossz hír! Nem tudok mit mondani nagyon szomorú vagyok! Elment az autentikus cigány zene Királya Kozák László Grófo. Tal ertome amaro lasho,patyivalo Phral o Grófo

Ki fog most énekelni a lagzikban,születésnapokon, keresztelőkön?? Gyerekkorom óta ismert engem és az egész családomat . Figyelemmel kísérte az életemet és a munkámat. Sokat dolgoztunk együtt,ha hívtam azonnal jött, mindent félre tett és Szolnokról szinte azonnal Budapesten termett. Részt vett a Roma Szeretetszolgálat munkájában is mint Jószolgálati Nagykövet.

Nagyon tiszteltük és szerettük egymást! Igaz Testvérem volt! Mindig érdektelen és kölcsönös volt a szeretetünk egymás felé!"

Forrás: Thinkstock