Döbbenetes! Pert indított egy szülő a bíróságon, hogy összeházasodhasson a gyermekével

házasság szülő Amerika gyermek per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy New York-i szülő pert indított egy manhattani szövetségi bíróságon, hogy összeházasodhasson felnőtt gyermekével. Annyit tudni róluk, hogy képtelenek gyermeket nemzeni és a házasságuk célja pusztán spirituális, transzcendens.

A bíróságra benyújtott iratban nem nevezték meg a szülőt, aki házasodni szeretne a gyermekével, illetve azt sem tudni róla, hogy férfi vagy nő és milyen életkorban van.

Annyit tudni róluk, hogy mindketten felnőttek, biológiai kapcsolatban állnak egymással és "képtelenek gyermeket nemzeni".

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A szülő azt szeretné elérni, hogy a bíróság alkotmányellenesnek, és betarthatatlannak ítélné a házasságukat megtiltó törvényeket. Az irat szerint házasságuknak "spirituális, transzcendens célja" van - írja a New York Post.

New York államban bűncselekménynek számít a vérfertőzés, amiért akár négy évig tartó börtönbüntetés is kiszabható, továbbá a vérfertőző házasság semmisnek számít, fél év börtön jár érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.