Erzsébet királynőnek egyedül kell ülnie Fülöp herceg temetésén

Forrás: Getty Images/Ben A. Pruchnie -
Erzsébet királynő királyi család temetés Fülöp herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton helyezik végső nyugalomra Fülöp herceget, a szertartást a Windsori kastély Szent György kápolnájában tartják. Úgy tűnik, a szertartáson II. Erzsébet királynőnek egyedül kell ülnie a járványügyi korlátozások miatt.

A Windsori kastélyban, a Szent György kápolnában tartják szombaton Fülöp herceg temetését. A járványügyi szabályokat szigorúan be kell tartani a szertartáson is, tehát csak az egy háztartásban élők ülhetnek egymás mellett.

II. Erzsébet királynő egyedül fog ülni férje temetésén. Forrás: Getty Images/Ben A. Pruchnie

Ezért nagyon úgy néz ki, hogy II. Erzsébet királynő egyedül fog ülni férje temetésén, hiszen ő élt vele együtt. Illetve maximum még Fülöp herceg privát titkára, Brigadier Archie Miller-Bakewell ülhetne le mellé.

A temetésen kötelező lesz a maszkviselés, a másfél méteres távolságtartás, és tilos az éneklés. A brit televízió közvetíteni fogja a ceremóniát, és egy perces néma csenddel tisztelegnek majd délután 3 órakor – írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.