Több ember is megszólalt, akiket Fekete Dávid több tízmillió forinttal károsított meg. Egyikük elárulta gyakorlatilag az utcára került állapotos feleségével és kétéves kisgyerekével, mert a lakásukat is elveszítették.

Fekete Dávid először botrányos szakításával került bele a hírekbe, majd kiderült, az énekesnek súlyos tartozásai vannak. Úgy tűnik, Dávid nem egy embert komolyan megkárosított, és több tízmillió forintot csalt ki tőlük. A Blikk most megkereste őket.

Az egyikük, Imre, aki 120 millió forintot bukott az énekes miatt, és az otthonát is elveszítette.
„Annyi kárt okozott a vállalkozásomban ez az ember, hogy tudjuk folytatni az életünket az otthonunkat kellett eladnunk, a családi házunkat. Először egy beetetésnek lettem az áldozata, kialakította a bizalmi kapcsolatot, majd úgy kért el tőlem autókat és pénzeket, hogy tudta jól, hogy neki több százmilliós tartozása van. Ő már akkor tudta, hogy ezekből fogja a saját tartozásait fedezni és betömködni" – mesélte a férfi, aki ezért bízott meg Dávidban, mert sok jó üzletet köszönhetett neki autókereskedésében. Ezért komoly összegeket és autókat is rábízott, ám ezeket nem látta többé.

Több ember állítja, komoly összegekkel tartozik nekik Fekete Dávid.tv2


„Gyakorlatilag elölről kell kezdenünk az életünket. Nincs hová mennünk, ezért édesanyámhoz költözünk egyelőre oda fog születni majd a baba hamarosan. Újra talpra kell állnom és fel kell építenem az életemet" – mondta Imre, aki azóta nem tudja elérni Dávidot.

Andrea Olaszországban barátkozott össze az énekessel, sokat segített neki kint. Ám Dávid egyszer csak eladta a nő kocsiját a tudta nélkül a pénzt pedig eltette.
„A lényeg az, hogy egyszer csak eltűnt az autónk és soha többet nem láttuk" - mesélte a nő a Blikknek.

Ám Dávid egy közeli barátját is megkárosította, több, mint 50 millió forinttal tartozik Istvánnak, aki azóta folyamatosan bíróságra jár.

„Nekem annyival előnyösebb a helyzetem, hogy 43 millió forintról van szerződésem. Bármikor tudom bizonyítani a valós tényeket. Ezek kölcsönadott pénzek voltak. Fekete Dávid, mint az egyik legközelebbi barátom segítséget kért tőlem, hogy a kereskedését felfuttassa. Az a személy, aki a közvetlen környezetét így meg tudja károsítani, úgy, hogy a mai napig csak azt tudja mondani, hogy ő már csak a jó Istennek tartozik elszámolással, azt már nem tudom hova soroljam" - mondta a férfi.