"Lelkileg is kezdtem a végét járni” – Molnár Anikó kilátástalan helyzetbe került

Forrás: Facebook / Molnár Anikó -
járvány pénz Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár a koronavírus miatt elesett anyagi forrásaitól. Molnár Anikó bevallotta, lelkileg is nagyon megviselte az elmúlt egy év.

A sminktetoválóként dolgozó Molnár Anikó az utóbbi egy évben nem tudott úgy dolgozni a járvány miatt, mint korábban. Az egész helyzet nem csak anyagilag, de lelkileg is megviselte őt.

„Magamon is érzem, hogy sokkal enerváltabb és szomorúbb vagyok az elmúlt egy évben. Felőröl a reményvesztettség, lelkileg is kezdtem a végét járni" – mondta Anikó a Story Magazinnak.

Molnár Anikó nehéz helyzetbe került a pandémia miatt. Forrás: Facebook / Molnár Anikó

Anikónak ugyan volt félretett pénze, amivel eddig sikerült kihúznia, de nem tudja, meddig lesz elég, ha nem térnek vissza hozzá a vendégei.

„Olyan ez, mint egy elcs***ett hollywoodi film. Borzasztóan frusztráló. Bár szerencsére nem albérletben élek, ám nem kevés hitel van a házamon, amit tizenöt évig fizethetek. Sok dologról kellett lemondanom az elmúlt időben, és őszintén szólva fogalmam sincs, meddig tudom kihúzni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.