Szögeczki Ági eltűnt egy időre a közösségi médiából és ez nem véletlen: nagyon nehéz időszakon van túl.

Szögeczki Ágit nagyon megviselte az elmúlt időszak, amiről egyelőre se írni, se beszélni nem szeretne. Az az egy biztos, hogy hatalmas trauma érte, ami által sok mindent átértékelt és már másképp néz az emberekre. 

Szerencsére nem egészségügyi dologról vagy halálesetről van szó, Ági megnyugtatta követőit, hogy szerettei jól vannak, mindenki egészséges.

Drága Mindenki! Köszönöm, hogy sokan írtatok és gondoltatok rám...Nem szeretnék és még nem is tudnék írni és beszélni az elmúlt hetek történéseiről...sok mindent megéltem már, de ezt az időszakot senkinek sem kívánom és amennyire csak lehet szeretném törölni is a fejemből, szívemből, lelkemből...Viszont teljesen átértékeltem magam körül mindent! Teljesen átfordultam és más szemmel nézek mindent és mindenkit...egy másik szemüveg került rám, ami kristálytisztán mutat mindent és mindenkit.....Hála a Jó Istennek a számomra legfontosabb emberek jól vannak, amiért nem győzök eleget imádkozni és hálálkodni....KÖSZÖNÖM ISTENEM!!! Vigyázzatok nagyon Magatokra - mindennél jobban, és szeressétek egymást - mindennel jobban!!!! ❤️