Bodrogi Gyulát összetörte Törőcsik Mari halála: "Megérdemelte volna, hogy felgyógyuljon."

Forrás: MTI/Kallos Bea -
halál Törőcsik Mari Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bodrogi Gyula sem tudja feldolgozni Törőcsik Mari halálának hírét: ezt mondta a híres színész a tragikus veszteséggel kapcsolatban. 

Futótűzként terjed a szomorú hír: elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze. Nyílt levélben búcsúzik Törőcsik Maritól Vidnyánszky Attila. A Kossuth-nagydíjas, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznőt életének 86. évében, hosszas betegség után pénteken hajnalban érte a halál.

Vidnyánszky Attila nyílt levéllel búcsúzott a művésznőtől, most pedig Bodrogi Gyula is mondott néhány szót a szomorú esemény kapcsán.

Forrás: Fortepan / Szalay Zoltán

"Felfogni is nehéz, odáig talán majd holnapután eljutok, hogy valami ilyesmi eszembe jusson, most csak azt érzem, hogy egyszer volt, majd nincs" - kezdte Bodrogi, aki egyébként tartotta a kapcsolatot Törőcsik Marival, de a színésznő betegsége és a pandémia miatt kizárólag telefonon.

"Több mint egy éve találkoztunk, de telefonon beszélgettünk néha, legutóbb kedden. Akkor azt vettem észre, mintha egy kicsit jobb lenne a beszéde. Akkor inkább arról volt szó, hogy meg kellene gyógyulnia. Nem volt ugyan lehetséges, de olyan hosszan szenvedett ez a szegény lány, hogy megérdemelte volna, hogy felgyógyuljon..." - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.