Hosszú idő után megszólalt Gesztesi Károly egykori barátnője

Forrás: Facebook -
halál színész Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly halálát valószínűleg soha nem fogja maradéktalanul feldolgozni a világ - ahogy egykori kedvese, Csilla sem. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Gesztesi Károly 2020 januárjában a budapesti Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor hirtelen rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel.

Forrás: Facebook

A tragikus hír megrázta az egész országot, rengetegen foglalkoztak a színész halálhírével: még nyílt levél is született azoknak, akik nem álltak meg neki segíteni. Gesztesi hírtelen halálát egykori kedvese, Csilla sem tudja feldolgozni. Nem gyakran beszél az esetről, ám most kivételesen megszólalt:

"Nélküle szegényebb a világ. Még mindig nagyon fáj hogy nincs velünk. Igen holnap lenne 58 éves. Nagyon fáj és hiányzik. További szép napot kívánok. Szerettem volna egy méltó megemlékezést rendezni de a járvány miatt ez sem lehetséges!" - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.