Megható! Így búcsúzik Járai Máté szeretett nagymamájától, Törőcsik Maritól

gyász videó Törőcsik Mari Járai Máté
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló hír rázta meg az országot ma reggel: elhunyt a legendás színésznő, Törőcsik Mari. 

Még mindig nehéz elhinni, hogy a felejthetetlen színművész örökre eltávozott közülünk. A hír sokakat sokkolt, Vidnyánszky Attila nyílt levélben búcsúzottTörőcsik Maritól, míg számos híresség közösségi oldalán fejezte ki részvétét.

Törőcsik Mari unokája, Járai Máté Instagram oldalán egy rövid hangfelvétellel és egy közös képpel búcsúzik szeretett nagymamájától.

Máté még a színésznő kórházba kerülése előtt, februárban nyilatkozott arról, hogy bár nagymamája szellemileg friss, már nehezebben fejezi ki magát. Sokat fekszik és elengedte, hogy valaha újra színpadon fog állni. Majd a színésznő tüdőgyulladással kórházba került, ahol utolsó heteiben ápolták. Törőcsik Mari az utolsó percig bízott abban, hogy felépül és hazatérhet, de ez sajnos már nem történhetett meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.