Sipos F. Tamás, mint a legtöbb zenész, nem tudott fellépni a pandémia alatt, de nincs elkeseredve, ugyanis mindig is spórolós típus volt, aki több lábon állt karrierjében. 

Sipos F. Tamásnak egyelőre nem kellett hozzányúlnia spórolt pénzéhez, ő mindig is több lábon állt, a spóroláshoz pedig szerencsére már gyerekkorában hozzászokott. Szerinte a zenei szakmában muszáj előre gondolkodni és felkészülni a szűkösebb időkre. 

Persze voltak kellemetlen pillanataim emiatt, főleg fiatalon. Amikor egy barátom már sokadszor cserélte le a kocsiját, jobbnál jobb barátnői voltak és bejárta szinte az egész világot, akkor bevallom, kicsit irigykedtem, most azonban érzem az előre gondolkodás előnyeit"

- mesélte az énekes a Blikknek.

Sipos F. TamásFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Sipos F. Tamás korábban a Republic és az Exotic együttes frontembere volt, de egy ideje már inkább a szólókarrierjét építgeti. Belátja, hogy egyre nehezebb másokhoz alkalmazkodnia, egyre antiszociálisabb.

Nem viselem jól, ha korlátoznak a szabadságomban, ha én reggel nyolckor kitalálom, hogy a hegyekbe akarok menni, kilenckor már ott vagyok. Ezért is élvezem a szólókarriert, mert egyedül nem tudok feloszlani és mindenben én dönthetek, de persze az is igaz, hogy a rossz dolgok mind rajtam csapódnak le"

- mesélte az énekes, aki most DJ-ként dolgozó fiával tervez közös produkciót.

Sipos F. Tamás leginkább sok biciklizéssel és házimunkával tartja formában magát. Ha kell, akkor még a vízvezetékszerelést és a burkolást is megcsinálja, főleg, hogy most van ideje rá bőven.