Sipos F. Tamást kirúgták az Exotic zenekarból, Zalatnay Cini exe lép a helyére

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Zalatnay Cini kirúgás Márton Csaba Sipos F. Tamás zenekar Exotica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudott dűlőre jutni Sipos F. Tamás és az Exotic zenekar, így megváltak egymástól. Már azt is tudják, ki lép a helyére. Az új tag Zalatnay Cini exe, Márton Csaba lett.

"Többször leültünk Tamással beszélgetni, számtalanszor megkértük, próbálja az Exotichoz igazítani a többi felkérését, de ezek nem vezettek eredményre" - mondta a Blikknek Tabár Zoltán, az együttes basszusgitárosa. Először a Republic miatt volt köztük feszültség, amikor Cipő halála után megkérték, hogy lépjen a helyére. A cikk szerint a Republicból is kirúgták azóta, ám a pénzügyi gondok ettől nem oldódtak meg.

"A legnagyobb probléma az volt, hogy neki szólókarrierje van, és félplayback bulikat vállal, amelyeken a közös dalainkat énekli. Egy zenekar fellépti díja magasabb, így nem hívják az Exoticot, ha az énekes olcsóbban megcsinálja egyedül a műsort" - folytatta Tabár.

Sipos F. Tamás távozik az Exoticból Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Sipos F. szerint az volt a baj, hogy nem tudták előre összeegyeztetni a munkát a saját fellépéseivel. Mint mondta: ő is zeneszerző, érthető, hogy Exotic-dalokat énekel.

A helyét Márton Csaba veszi majd át a bandában, aki Zalatnay Cini exe. A lap őt is megkérdezte arról, milyen érzésekkel lép be az Exoticba.

"Roppant hálás vagyok a zenekarnak, hogy rám gondoltak, és mindent megteszek majd, hogy ne bánják meg a döntésüket. Remélem, a rajongók is bizalmat szavaznak nekem, és ígérem, nekik sem okozok csalódást" - mesélte az új énekes.

A Médiatanács figyeli a ValóVilág 9-et: a szexualitást, a trágárságot és az alkoholfogyasztást számoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20181130--a-mediatanacs-figyeli-a-valovilag-9-et-a-szexualitast-targarsagot-es-alkoholfogyasztast-szamoljak.htmlA Médiatanács idén is figyeli a ValóVilág adásait, és számolják az aggasztó tartalmakat, vagyis a szexualitást, a dohányzást, a trágárságot és az alkoholfogyasztást. És bizony van mit figyelni, ugyanis mindegyikből rengeteg van, de természetesen a trágárság tartja a csúcsot: az egyik adásban 45 perc alatt 91-szer hangzott el csúnya szó. TV + SztárokOrigoTámadják a siketek Weisz Fannit azért, mert beszélni tanulhttp://www.life.hu/sztarok/20181130-tamadjak-a-siketek-weisz-fannit-azert-mert-beszelni-tanul.htmlTámadják a siketek Weisz Fannit, aki egy implantátumnak köszönhetően valamilyen szinten képes elsajátítani a beszédet. TV + SztárokOrigoCaramel felesége, Szilvi erős embernek tartja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181130-caramel-felesege-szilvi-eros-embernek-tartja-magat.htmlKislányuk betegsége nagyon megviselhette Caramelt és feleségét, ennek ellenére Szilvi úgy érzi, nincs olyan élethelyzet, amelyben összeroppanna. TV + SztárokOrigoHódi Pamela kiakadt Berki Krisztián feleségére, Mazsirahttp://www.life.hu/sztarok/20181130-hodi-pamela-kiakadt-berki-krisztian-felesegere-mazsira.htmlHódi Pamela kiakadt: megunta, hogy Berki Krisztián felesége, Mazsi teleposztolja a közösségi oldalát a lánya, Natika képeivel. TV + Sztárok--Liptai Claudia kimaradt a Playboy különszámából: nemet mondotthttp://www.life.hu/sztarok/20181130-liptai-claudia-kimaradt-a-playboy-kulonszamabol-nemet-mondott.htmlSok hazai szépség helyet kapott a Playboy különszámában, de Liptai Claudia nem. Kiderült, miért nem került bele a különleges kiadványba. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta exférje, Márton Csaba ismét a nyilvánosság elé állt: ez történt velehttp://www.life.hu/sztarok/20181129-zalatnay-sarolta-exferje-ismet-a-nyilvanossag-ele-allt-ez-tortent-vele.htmlMárton Csaba tiszta lappal akarja indítani az új életét, bár nem éppen jófiúként vonult be a köztudatba. Sok mindennel vádolták, de ő állítja, csak rosszkor volt rossz helyen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.