Nem tudott dűlőre jutni Sipos F. Tamás és az Exotic zenekar, így megváltak egymástól. Már azt is tudják, ki lép a helyére. Az új tag Zalatnay Cini exe, Márton Csaba lett.

"Többször leültünk Tamással beszélgetni, számtalanszor megkértük, próbálja az Exotichoz igazítani a többi felkérését, de ezek nem vezettek eredményre" - mondta a Blikknek Tabár Zoltán, az együttes basszusgitárosa. Először a Republic miatt volt köztük feszültség, amikor Cipő halála után megkérték, hogy lépjen a helyére. A cikk szerint a Republicból is kirúgták azóta, ám a pénzügyi gondok ettől nem oldódtak meg.

"A legnagyobb probléma az volt, hogy neki szólókarrierje van, és félplayback bulikat vállal, amelyeken a közös dalainkat énekli. Egy zenekar fellépti díja magasabb, így nem hívják az Exoticot, ha az énekes olcsóbban megcsinálja egyedül a műsort" - folytatta Tabár.

Sipos F. Tamás távozik az ExoticbólFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Sipos F. szerint az volt a baj, hogy nem tudták előre összeegyeztetni a munkát a saját fellépéseivel. Mint mondta: ő is zeneszerző, érthető, hogy Exotic-dalokat énekel. 

A helyét Márton Csaba veszi majd át a bandában, aki Zalatnay Cini exe. A lap őt is megkérdezte arról, milyen érzésekkel lép be az Exoticba.

"Roppant hálás vagyok a zenekarnak, hogy rám gondoltak, és mindent megteszek majd, hogy ne bánják meg a döntésüket. Remélem, a rajongók is bizalmat szavaznak nekem, és ígérem, nekik sem okozok csalódást" - mesélte az új énekes.