Zámbó Jimmy fia egy évek óta titkolt családi ellentétről rántotta le a leplet.

Krisztián úgy döntött, hogy kiteregeti családja szennyesét. Jimmy legidősebb fia nem titkolja, hogy még ma is kellemetlen konfliktusokkal kell együtt élnie.

Zámbó KrisztiánForrás: Zámbó Krisztián / Instagram

 

  „Nekem elég nagy családom van anyu és apu oldaláról is. Apu halálával szétszakadt a család. Én vagyok az, aki mindig megpróbáltam összetartani a családot, bár nálam is voltak konfliktusok. Van olyasvalaki, akivel a mai napig nem sikerült rendeznem a konfliktusunkat. A bátyámról van szó, akit nagyon szeretek és nagyon hiányzik. Ő Tamás, anyukám első házasságából származik, és negyvenhét éves. Nagyon jó volt a kapcsolatunk, de körülbelül két éve nagyon csúnyán beszéltem vele, amikor volt egy rossz időszakom"

– mondta el a LifeTV Bréking című műsorában Krisztián, ahol azt is elárulta, hogy hiába szeretne békülni, már évek óta nem is beszélnek egymással.

„Ő nagyon hiányzik. Megpróbáltam felhívni, felvette a telefont és azt mondta, majd visszahív. Ez volt másfél-két éve, és azóta nem beszéltünk. Már anyukámon keresztül is üzentem neki. Nagyon megbocsátó vagyok." – fogalmazott Krisztián.