Két német férfi úgy döntött, hogy „forradalmi" megoldást kínál a gyengébbik nemnek a havi vérzés okozta kellemetlenségekre a fürdőszobában. Egy kesztyűt terveztek, ám a nők nem igazán rajongtak az ötletért.

Két férfi úgy döntött, hogy megoldást kínálnak a nők problémáira, és egy menstruációs kesztyűt alkottak meg, mellyel kényelmesebb és higiénikusabb a tampon- vagy betétcsere – legalábbis szerintük.

André Ritterswürden és Eugen Raimkulow sokáig éltek együtt nőkkel, és bizony kellemetlennek találták, ha esetleg egy kis vércsepp maradt a fürdőszobában. Innen eredt az ötlet, hogy egy rózsaszínű gumikesztyűt késztenek, amellyel egyszerűbben eltávolítható a tampon vagy a betét, ráadásul ebbe bele is lehet azokat csomagolni, így elkerülhető, hogy a kukában vérfoltok maradjanak vagy esetleg szaga legyen. Számukra ezek a dolgok ugyanis elég kellemetlenek tudnak lenni.

Menstruációs kesztyűt tervezett két férfi, kiakadtak a nőkForrás: Twitter

Csakhogy az egszerű gumikesztyűket igencsak magas áron árulják. A nők pedig alapból kiakadtak az ötleten, mondván tudnak gondoskodni a megfelelő higiéniáról. Ez a találmány pedig semmit sem old meg. Sőt inkább azt sugallja, hogy a menstruáció egy gusztustalan folyamat – írta a The Local.