Tragikus! Ez okozta Növényi Norbert testvérének a halálát

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
betegség halál Növényi Norbert autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olimpiai bajnok birkózónak 3 testvére volt, nővérét sajnos nemrég veszítette el, tragikus körülmények között.

Növényi Norbert a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában mesélte el, hogy nemrég veszítette el testvérét. A nővérének a fia 29 éves volt, amikor ma is tisztázatlan körülmények között bement a szembejövő forgalomba, frontálisan ütközött és azonnal életét vesztette. Ezt testvére képtelen volt feldolgozni, belebetegedett, majd belehalt a tragédiába.

Növényi Norbert tavaly a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja rendezvényén, ahol közelgő 60. születésnapja alkalmából köszöntötték. MTI Fotó: Kovács Tamás Forrás: MTI/Kovács Tamás

Hajdú Péter rákérdezett az eset kapcsán, hogy a sportoló hisz-e abban, hogy a pszichés problémák miatt valóban kialakulhatnak valós betegségek, mire Növényi Norbert határozottan válaszolt:

Az olimpiai bajnos birkózó arról is mesélt a műsorban, hogy bajnokként miért áll be kidobónak illetve hogyan viselte édesapja halálát és azt, hogy nem tudott elbúcsúzni tőle.

A teljes adás első része itt tekinthető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.