Ez az egy dolog hiányzik Tolvai Reninek a kapcsolatából: 10 éve vár már rá

Forrás: Tolvai Reni/Instagram -
párkacsolat eljegyzés Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni nemrég lett 30 éves, állítása szerint életéből a gyermekvállalás még nem kardinális kérdés, a lánykérésre azonban hosszú évek óta vár.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András a Megasztár alatt szerettek egymásba, kapcsolatuk pedig immár 10 éve töretlenül tart.

Tudatosan dönötttek úgy, hogy magánéletüket nem teregetik ki, sőt hosszú ideje nem is adnak közösen interjút, szerették volna, ha külön művészként kezelik őket.

Tolvai Reni/Instagram Forrás: Tolvai Reni/Instagram

Az énekesnőnek mostanában egyre gyakrabban kell reagálni a házasságot, gyermekvállalást firtató kérdésekre, hiszen 2010 óta vannak együtt Kállay-Saunders Andrással, látványos előrelépés nélkül. Tolvai Reni erre is kitért a beszélgetés során:

„András még nem kérte meg a kezem, erre még mindig várunk... Én azt érzem, ez a pillanat valamikor be fog következni, én nagyon bízom benne, viszont semmilyen fajta presszionálást nem szeretnék felé."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.