Tolvai Reni nemrég lett 30 éves, állítása szerint életéből a gyermekvállalás még nem kardinális kérdés, a lánykérésre azonban hosszú évek óta vár.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András a Megasztár alatt szerettek egymásba, kapcsolatuk pedig immár 10 éve töretlenül tart. 

Tudatosan dönötttek úgy, hogy magánéletüket nem teregetik ki, sőt hosszú ideje nem is adnak közösen interjút, szerették volna, ha külön művészként kezelik őket. 

Tolvai Reni/InstagramForrás: Tolvai Reni/Instagram

Azt éreztük, hogy annak ellenére, hogy szerelmespár vagyunk, nem akarunk „duett" lenni, és csak együtt létezni a szakmában. Csak így tudtuk ezt megállítani, hogy semmit nem adtunk ki a szerelmünkről. Ennek persze a hozadéka sok hülyeség és pletyka lett arról, hogy mi igazából nem is vagyunk együtt... – mesélte az énekesnő Osváth Zsolt ZSHOWtime elnevezésű YouTube csatornáján.

Az énekesnőnek mostanában egyre gyakrabban kell reagálni a házasságot, gyermekvállalást firtató kérdésekre, hiszen 2010 óta vannak együtt Kállay-Saunders Andrással, látványos előrelépés nélkül. Tolvai Reni erre is kitért a beszélgetés során:

 

„András még nem kérte meg a kezem, erre még mindig várunk... Én azt érzem, ez a pillanat valamikor be fog következni, én nagyon bízom benne, viszont semmilyen fajta presszionálást nem szeretnék felé."  

Ha nem lenne tűz, egyszerűen nem lenne értelme együtt lenni. Azt érezzük, hogy még mindig ott van az, ami az elején, amikor megfogott ő engem, és én őt. Mi teljes szerelmet élünk otthon, de babaprojekt még nincs. Én azt nagyon-nagyon régóta elhatároztam, hogy 35 év körül szeretnék majd elgondolkozni a babán. Addig pedig szeretném kiélni ezt a szakmai álmot, ami még mindig bennem van. Azt érzem, mi még nem vagyunk felkészülve arra, hogy kisbabánk legyen - idézte korábban Tolvai Renit a Bors.