Drámai vallomás: teljesen elveszítette a látását a magyar énekesnő

Agárdi Szilvi Vakság látás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agárdi Szilvit Pál Dénes oldalán ismerte meg az ország, amikor az Eurovíziós Dalfesztivál válogatóján elénekeltek "Szíveddel láss" című dalukat.

Szilvi látássérültként lépett a színpadra, akkor még látott egy keveset, de mára teljesen elveszítette a látását. Nem olyan régen még 9%-ban látott a jobb szemére, ami azt jelenti, hogy látott színeket, alakokat, fényeket. Ebben az időszakban ismerte meg szerelmét, Krisztiánt is, akivel már össze is költöztek.

- mesélte Szilvi a Life TV Ébredj velünkcímű műsorában.

Agárdi Szilvi Forrás: Agárdi Szilvi/Instagram

A csinos énekesnő elmondta, hogy most új időszak kezdődik az életében: el kell fogadni önmagát és meg kell tanulnia eligazodnia új életében. Számára a világ már olyan, mintha egy vastag tejüveg mögül nézné: azt sem látja már, süt-e nap illetve telefonját se tudja már kezelni, így egy beszélő programot kell rá telepíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.