A jelek szerint Katalin hercegné nyilvánosan is megbocsátott Harry-nek, amikor szóba állt vele Fülöp herceg temetése után, sőt, még bátyjával is megpróbálta kibékíteni.

De Vilmos herceg már keményebb diónak bizonyul: megbocsát-e valaha testvére feleségének, Meghan Markle-nek? Vilmos szemét már azelőtt is szúrta a hercegné viselkedése, mielőtt sor került volna a híres Oprah interjúra, ahol Meghan Katalin hercegnéről is beszélt, valamint azt állította, hogy a királyi család aggódott születendő fia bőrszíne miatt. Bár Vilmos tisztában van azzal, hogy királyként össze kell majd tartania a családot, komoly kihívást fog jelenteni a számára, hogy megbocsásson Meghan-nek - írja a Daily Mail.

Vilmos herceg, Harry herceg, Meghan Markle és Katalin hercegnéForrás: Getty Images/Paul Grover/Paul Grover

Egy magas rangú királyi bennfentes szerint vannak feszültségek Katalin és Meghan, valamint Harry és Vilmos között, de valójában a legnagyobb törés Meghan és Vilmos között következett be. 

Először is, William nem tudja elviselni, ahogy Meghan bánt feleségével. Úgy érzi, Katalin mindent megpróbált az elején, de ez soha nem volt elég. Katalin próbált segíteni abban Meghan-nek, hogy megértse a királyi élet felelősségét, de erőfeszítéseit folyamatosan félreértelmezték."

A hab azonban az volt a tortán, amikor Meghan azt állította az Oprah-interjún, hogy Katalin megsiratta őt. Vilmos szerint ez nem volt fair, hisz Katalin nem tudta megvédeni magát. Az igazság azonban az, hogy Vilmos hercegnek az elejétől fogva voltak kétségei Meghan-nel kapcsolatban, ez pedig azóta csak fokozódott.