Nem valószínű, hogy Vilmos herceg valaha is megbocsát Meghan Markle-nak: ez az oka

Forrás: Getty Images/Paul Grover/Paul Grover -
királyi család Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint Katalin hercegné nyilvánosan is megbocsátott Harry-nek, amikor szóba állt vele Fülöp herceg temetése után, sőt, még bátyjával is megpróbálta kibékíteni.

De Vilmos herceg már keményebb diónak bizonyul: megbocsát-e valaha testvére feleségének, Meghan Markle-nek? Vilmos szemét már azelőtt is szúrta a hercegné viselkedése, mielőtt sor került volna a híres Oprah interjúra, ahol Meghan Katalin hercegnéről is beszélt, valamint azt állította, hogy a királyi család aggódott születendő fia bőrszíne miatt. Bár Vilmos tisztában van azzal, hogy királyként össze kell majd tartania a családot, komoly kihívást fog jelenteni a számára, hogy megbocsásson Meghan-nek - írja a Daily Mail.

Vilmos herceg, Harry herceg, Meghan Markle és Katalin hercegné Forrás: Getty Images/Paul Grover/Paul Grover

Egy magas rangú királyi bennfentes szerint vannak feszültségek Katalin és Meghan, valamint Harry és Vilmos között, de valójában a legnagyobb törés Meghan és Vilmos között következett be.

A hab azonban az volt a tortán, amikor Meghan azt állította az Oprah-interjún, hogy Katalin megsiratta őt. Vilmos szerint ez nem volt fair, hisz Katalin nem tudta megvédeni magát. Az igazság azonban az, hogy Vilmos hercegnek az elejétől fogva voltak kétségei Meghan-nel kapcsolatban, ez pedig azóta csak fokozódott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.