Horváth Gréta a házasságáról: "Vannak napok, amikor mindenki azt csinál, amit akar" - Videó

Horváth Gréta házasság őszinteség Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta hosszasan taglalta közösségi oldalán, hogy milyen az ideális férj: úgy érzi, Meggyes Dávid személyében megtalálta mindazt, amit keresett az életében.

"Nekem az nagyon fontos volt, hogy segítsen otthon a háztartásban, nálunk nem az a klasszikus kapcsolat van, hogy ő a dolgos, én pedig a házimunkát viszem, hanem mind a ketten igyekszünk mindkét helyen helytállni. Nálunk ő mos, és egy igazi társ, veszi a poénjaimat (...)"

-mondta Gréta a Mokkában.

A szerelmesek nem csak kapcsolatukról vallottak, de arról is, hogy Dávid az első pillanattól kezdve sajátjaként szerette Gréta kisfiát, Filipet.

"Vannak napok, amikor megbeszéljük, hogy ma barátok vagyunk, és akkor mindenki azt csinál, amit akar. Akkor nincs ez a női-férfi kapcsolat, csak jól érzed magad, vagy megengedsz magadnak olyan dolgot, és haverság van"

-mesélte Gréti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.