Oprah Winfrey hat otthona - Leesik az állad, ha meglátod ezeket a luxusingatlanokat!

Oprah Winfrey luxus ingatlan otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dúsgazdag hírességek költözéseit elég nehéz követni, ugyanis nagyon gyorsan unják meg és cserélik le a luxusingatlanokat, sőt egyszerre többet is birtokolnak szerte a világban. Oprah Winfrey is így csinálja, de legalább ő elég sokáig tartja meg a házakat ahhoz, hogy hír legyen egy-egy vásárlása. Megmutatjuk a televíziózás nagyasszonyának hat otthonát - egyik szebb, mint a másik. Kattints a képre a pazar villákért! Forrás: Getty Images, nimvo.comhttp://www.life.hu/eletmod/galeria/20210429-oprah-winfrey-hat-otthona-1.htmlmiddleon1200800

Oprah Winfrey-nek sem akadály a pénz, ha beleszeret egy ingatlanba. Van otthona a festői Orscas-szigeten, Washington államban, a kaliforniai Montecitóban, de el tud bújni Hawaiin is, Maui szigetén, a téli rezidenciája pedig Coloradóban van. Mutatjuk a szebbnél szebb otthonokat, nehezen tudnánk választani!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.