Hegyi Barbara lánya évekig haragudott édesanyjára, ilyen a kapcsolatuk most

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
anyaság Balikó Rozi Hegyi Barbara harag anya-lánya kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Barbara és lánya, Rozi le sem tagadhatnák egymást. Nem csak külsejük, hanem az egymáshoz való ragaszkodásuk is arról árulkodik, hogy remek kapcsolatot ápolnak egymással, de nem mindig volt ez így.

Hegyi Barbara és lánya Balikó Rozi megindító őszinteséggel beszéltek a Best magazinnak kapcsolatukról. Rozi mindig is nagyon büszke volt híres anyukájára, de a sok munka többször szakította el őket egymástól, mint kellett volna.

"Sokszor gyötört a kétely, vajon nem követtem-e el hibát azzal, hogy viszonylag korán visszatértem a színpadra, és ezért nem tudtam Rozival annyit együtt lenni, mint szerettem volna.

De úgy gondoltam, ha kiegyensúlyozott vagyok a hivatásomban, akkor jó mama leszek, mert akkor nem fogok egyfolytában a munka után vágyakozni, és nem fogom mártírnak érezni magam"

– meséli Barbara.

"Ha kisgyerekként nem is, tinédzserkoromban két-három évig erősen nehezteltem a mamára a munkája miatt, mert rosszul viseltem, hogy nincs mindig 'kéznél', és nem tudom akkor megbeszélni vele a problémáimat, amikor szükségem lenne rá, mert ő éppen dolgozik"

– mondja Rozi.

"Nekem a mama a legfőbb bizalmasom, ő az egyetlen, aki abszolút naprakész az életemből, aki ismeri minden gondolatomat, akivel mindent megbeszélhetek, és akivel megoszthatom a legbensőbb érzéseimet is"

-mondta Hegyi Barbara lánya, akinek lánya másodéves egyetemistaként repült ki a családi fészekből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.