Fogak nélkül pózol a TikTokon egy édesanya

Tiktok fogsor előítélet műfogsor fog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi dologra szánta rá magát a fiatal édesanya. Úgy döntött, hogy a TikTokon próbálja felhívni a követői figyelmet azokra az emberekre, akik fiatalon műfogsor viselésére kényszerültek.

A harminchat éves Alicia mindössze huszonegy éves volt, amikor első gyereke születése után egyre több gondja lett a fogaival. A terhessége alatt a fogak elhanyagolása, az egészségtelen táplálkozás, és a fogorvos elkerülése is hozzájárultak ahhoz, hogy a fiatal nőnek, súlyos és komoly gondjai adódjanak. A második várandóssága alatt, 24 éves korában durván elkezdtek kihullani a fogai. Ez az állapot későbbiekben, a harmadik és a negyedik terhességnél csak tovább romlott, ezért úgy döntött, hogy műfogsort csináltat magának. A fogak több mint 5 millió forintba kerültek.

Forrás: Thinkstock

Alicia azóta küzd a fogak elvesztésével kapcsolatos előítéletek ellen. Szeretné, ha sorstársai is ugyanúgy elfogadnák magukat, mint ő saját magát. Ezért szégyenérzet nélkül mutatja meg fognélküli arcát is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.