Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen kiakadtak, amiért az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú figyelmeztetést adott ki vihar miatt szombat délutánra, ám ez elmaradt.

Gyönyörű napsütéses idő volt szombaton, ám mégis többen kiakadtak az Országos Meteorológiai Szolgálatra. Ugyanis a meteorológusok délutánra már vihart jósoltak, sőt elsőfokú figyelmeztetést is kiadtak. Csakhogy ez elmaradt, aminek azt gondolnánk, hogy a legtöbben örültek, ám sokan kiakadtak, amiért téves információt kaptak, és durva hangnemben osztották ki az OMSZ-t a közösségi oldalán.

"Tudjuk, hogy anyák napja van, illetve a meteorológusoknál szinte egész évben emlegetve vannak az édesanyák, de azért egy határt ne lépjünk át! Sajnos moderálni kellett a tegnap esti hozzászólásokat, mivel nagyon sokan átléptek egy bizonyos tűréshatárt. Előre is köszönjük, ha tiszteletben tartod a fentieket!" - reagált az Országos Meteorológiai Szolgálat, hozzátéve a figyelmeztetések nem azt jelentik, hogy 100 százalékban bekövetkezik amit megjósoltak, hanem az a cél, hogy jelezzék a veszély lehetőségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.