Shane Tusupot le kellett fogni, majdnem nekiment a szurkolóknak

vita szurkolók Shane Tusup labdarúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának vasárnapi, 33. fordulójában a III. Kerületi TVE idegenben játszott a Komárommal. A találkozó nem múlt el balhé nélkül, a fővárosiak stábjához tartozó Shane Tusup ugyanis összetűzésbe keveredett az őt sértegető drukkerekkel. 

A fővárosiak az 57. percben jutottak előnyhöz, majd Szalai László játékvezető a 63. és a 68. percben is kiállított egy-egy játékost a Komáromból, a 69. percben pedig Bozsik Péter vezetőedző is piros lapot kapott.

A vendégek kettős emberelőnyben a 85. és a 88. percben találtak be, a 90. percben azonban tőlük is kiállítottak egy játékost.

A találkozót végül 0-1-ről 2-1-re fordítva a fővárosiak nyerték meg.

Shane Tusup majdnem nekiment a szurkolóknak, le kellett fogni Forrás: AFP/Christophe Simon

A meccs után a szurkolók verbális összetűzésbe keveredtek a fővárosiak stábjához tartozó, a klub különleges tehetséggondozó programjában az erőnléti edzéseket vezető Shane Tusuppal. Tusupot annyira felhergelték, hogy le kellett fogni, nehogy nekimenjen a drukkereknek - írja a Magyar Nemzet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.