Komoly döntést hozott Pataky Attila, megírta a végrendeletét.

A koronavírusból való gyógyulás után még mindig több kellemetlen poszt-Covid tünettel küszködik Pataky Attila. Az EDDA frontemberét annyira megviselte a betegség, hogy már a végrendeletét is megírta, és a halálát tervezgeti, bár egy látó szerint még korai ezen gondolkodnia.

Pataky AttilaLife TV

„Egy látó barátom mondta el, hogy nyolcvanéves koromig leszek itt a Földön. Azt azért hozzá kell tennem, hogy ezek képlékeny dolgok. Azt is tudom, hogy 75 és 80 között lesz még egy „kapu", ahol kiléphetek" – magyarázta a Borsnak az énekes. 

„Egy biztos, ha lejár az időm, akkor azt akarom, hogy méltósággal legyen vége. Nem szeretnék a családom terhére lenni. Nagyon szomorú, amikor valaki hosszas betegség és küzdelem után merül örök álomba, a szerettei pedig végignézik, végigasszisztálják a szenvedését. Ezért legszívesebben úgy mennék el, ahogyan az idős ausztrál őslakosok teszik: magányosan és félrevonultan szeretném örökre lehunyni a szemem. Emellett azt is én döntöm el, hogy meddig maradok. Bízom benne, hogy mielőtt ez bekövetkezne, vár még rám jó néhány tartalmas és boldog év. Addig is szeretnék a jelenben, a mának élni. Nem akarom az időmet elherdálni azzal, hogy a múlton rágódom vagy a távoli jövőn merengek." - tette hozzá Pataky Attila.