Clara Guillem amerikai influenszer előtte-utána fotóival arra próbálja felhívni a közösségi média felhasználók figyelmét, hogy gyakran hamis képet látnak a különböző felületeken és a legtöbb esetben csak egy jó szögnek köszönhetően látszanak kifogástalannak a beállított fotókon szereplő személyek.

A 24 éves, amerikai modell és influenszer, Clara Guillem több előtte-utána fotót is megosztott már magáról a közösségi oldalán. A képek 1-2 másodperc különbséggel készültek, az egyiken a sokszor elfedett valóságot, a másikon pedig a tökéletes beállított internetes fotókat láthatjuk.

Clara ezekkel a fotókkal szeretné arra buzdítani a fiatal lányokat, hogy fogadják el és szeressék önmagukat és ne dőljenek be a közösségi médiát elárasztó hamis képeknek - írja a Daily Star.

 "Ez a testem, mindössze másodperces különbséggel. Ugyanaz a megvilágítás, tükör és bikini. Az egyiken pózolok, a másikon lazítok. Rengeteg előtte-utána képet látok a közösségi médiában, amik akár ugyanakkor is készülhettek, csak a póz más" - írta egyik fotójához a fiatal lány.