Timi már többször is megmutatta követőinek tökéletes alakját, most viszont külön oka is volt rá, hogy szexi bikiniben pózoljon Dominika tengerpartján.

Nagy nap ez a mai Gelecsér Timi számára: ez a 365. nap, melyet az Exatlon riportereként Dominika szigetén tölt. A csinos sportoló egy szexi bikinis képpel ünnepli ezt a napot, mely mellé a következőt írta:

Az a helyzet, hogy ma töltöm a 365. napomat itt Dominikán... Kicsit félelmetes belegondolni, hogy az elmúlt 3 évemből 1 teljes évnyit ezen a szigeten éltem... ( persze 3 részletben... ) ps: Exatlonos ismertetőjel: sortos lebarnulas... "

A rajongók imádták Timi posztját, számtalan szívecskét és pozitív kommentet kapott.

Furcsa belegondolni, hogy már 3 eltelt a te exatlonod óta. Nagyon sok mindent elértél azóta, amihez hát innen is gratulálok ❤Remélem a következő exatlonban is benne leszel, hiszen nagyon sokat adsz hozzá és még mindig nagyon gyönyörű vagy ❤❤"

- írta az egyik követő. 

Bár Timi imádja az Exatlont és nagyon örül neki, hogy munkája révén sokat utazhat, magánéletének nem tett jót az elmúlt 3 év. Sokan nem értik, miért szingli még mindig a szépség, ő azt mondja, nincsenek nagy elvárásai, viszont egy párkapcsolatnak nem kedvez a sok utazgatás.