Újabb dráma Young G-nél: ettől féltik barátnőjét, akire újabb műtét vár

műtét trombózis Young G VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G-t, azaz VV Bécit folyamatos kihívások elé állítja az élet. Bár nemrég megszületett második kislánya, elveszítette a munkáját és most kedveséért is aggódhat.

Nincs könnyű időszaka VV Bécinek. Nemrég született meg második kislánya, Rebeka, ám születése után a picinak tüdőgyulladása lett, ezért inkubátorba került, hogy segítsék a légzését. A kisbaba szerencsére jobban lett, így édesanyjával Mészáros Norinával hazatérhettek a családi otthonba.

A kálvária azonban itt még nem ért véget. Még terhessége közben derült ki, hogy Norinának súlyos méhszájsebe van, melyet a szülés után meg kell majd műteni. Ráadásul, hogy elkerüljék a trombózist, VV Bécinek kell 10 napon át injekciózni kedvesét.

- írja az újdonsült apuka Instagram szorijában, ahol a rapper azt is elmeséli, hogy sokan azt tanácsolták neki, hogy hasba szúrja az injekciót, de azt nem meri, úgyhogy vállba kapja Norina a trombózis elleni szert.

- írta követőinek Young G.

Forrás: Instagram/ younggbeci

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.