Rácz Gergő és felesége, Beatrix 8 éve vannak együtt, 5 évvel ezelőtt pedig a szakmai életüket is összefonták, ugyanis Bea lett az énekes menedzsere. 

A népszerű énekes, Rácz Gergő és felesége, 8 évvel ezelőtt ismerte meg egymást. Gergő memóriájának köszönhető, hogy végül másodjára is randiztak. Először ugyanis az énekes fellépésén futottak össze, ahol Gergő elkérte Bea telefonszámát, de lemerült a telefonja.

"Egész koncert alatt Bea telefonszámát memorizáltam" - mondta nevetve a Blikknek Gergő. 

Bea a magánéletben és a szakmai életben is tökéletesen kiegészíti egymást. 5 éve együtt dolgoznak, ugyanis Bea az énekes menedzsere, ami csak még inkább elmélyítette a szerelmi kapcsolatukat.

"Sokkal jobban működik egy kapcsolat akkor, ha még azt is tudjuk egymásról, hogy mi történik egymás életében munka szempontjából" - mesélte a Blikknek Gergő.

2 évvel ezelőtt megszületett kislányuk, Lorina, aki azóta mindennap beragyogja az életüket.

"Aki látja, mind azzal indít, hogy ti nem tudjátok, mi az, hogy gyerek. 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakákat, mindent meg lehet vele beszélni, nagyon idilli családban élünk. Egyszer kocsival jöttünk haza, Gergő éppen telefonon beszélt, amikor Lorina megszólalt: "Anya, megvárom, amíg apa befejezi" - meséli büszkén az édesanya.