Új vállalkozásba kezdett Szulák Andrea: a nőket szeretné inspirálni ezzel

inspiráló inspiráció vállalkozás Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges vállalkozásba kezdett Szulák Andrea, aki munkájával nőtársait szeretné inspirálni.

A népszerű műsorvezető 'Andi over 50' elnevezéssel indított Instagram-profilt, ahol magáról oszt meg fotókat. A kezdeményezés nem öncélú, Szulák Andrea más nőket szeretne inspirálni a profillal.

„Vannak a baráti társaságomban olyanok, akik divattervezéssel foglalkoznak, nekik szívességből álltam már modellt. Így indult az egész. Persze láttam a közösségi oldalakon, hogy velem egyidős nők keresik a koruknak, alkatuknak, pénztárcájuknak, lelki világuknak megfelelő ruhákat, kiegészítőket. Úgy gondoltam, miért ne segíthetnék nekik? Én kirakom ezeket a képeket, és ha valakit érdekel, hát nézegesse"

– kezdte a Ripostnak Szulák Andrea, aki arra biztatja nőtársait, hogy fejezzék ki magukat öltözködésükön keresztül, és minden élethelyzetben vállalják fel önmagukat.

„Főleg hölgyek írnak, megköszönik, hogy segítek nekik, de persze férfiaktól is kapok üzeneteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.