Ezek voltak Rubint Réka édesanyjának utolsó szavai

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka utolsó szavak gyász édesanyja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka szeretett édesanyja, Aranyos Zsuzsanna márciusban távozott az élők sorából. Egy családi látogatás után lett rosszul és lánya karjaiban hunyta le örökre a szemét. Réka elárulta, mi volt az édesanyja utolsó mondata. 

A háromgyermekes édesanya és fitneszedző, Rubint Réka nemrég egy podcastban árulta el, hogy melyek voltak márciusban elhunyt édesanyjának utolsó szavai.

Rubint Réka elárulta, melyek voltak édesanyjának utolsó szavai Forrás: Facebook/Rubint Réka

"Semmi baj, kicsim, nyugodj meg. Ezt az után mondta, hogy összeesett a garázsban. Amikor egy kicsit összeszedte magát, és megkérdeztem, hogy most már indulhatunk, azt mondta: igen, most már mehetünk. Hogy ez nekem szólt, vagy azoknak, akik odaát már várták, nem tudom, de elképzelhető, hogy ez apukámnak volt egy jelzés. Szívszorító élmény volt, hogy ő adta az életemet, majd anyu életét én segítettem át egy másik dimenzióba"

- idézte a Blikk Rékát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.