Szorcsik Viki Mexikóban töltötte az év első napjait, és egy szerencsétlen balesetnek köszönhetően a nyílt tengeren került bajba.

Az év elején mi is írtunk arról, hogy Viki Mexikóban töltötte az év első hónapjait, ugyanis a szexi tévés több fotót is posztolt Cancunból. 

Mexikó az egyik kedvenc üdülőhelyem, már visszajáró vendég vagyok, ötödik alkalommal utaztam erre a meseszép helyre- idézte a Bors Vikit. A szőkeségnek a jó élmények mellett a rosszból is jutott, ugyanis egy szerencsétlen baleset következtében a tengerbe esett telefonja, és csak a szerencsén múlt, hogy nem történt vele nagyobb baj.

Történt ugyanis, hogy egyik nap egyedül indult a tengerre bérelt csónakjával, ami a nyílt vízre érve elkezdett megtelni vízzel. Mielőtt visszaért volna a színésznő a partra, el is süllyedt, és minden ott lévő holmija a tengerbe veszett, így segítséget sem tudott hívni. Szerencséjére egy közeli motorcsónakos észrevette őt, és kimentette, így Viki sérülések nélkül megúszta az esetet, telefonja azonban a rajta lévő rengeteg emlékkel és fotóval odalett.