Esküvőjükre készül a Dancing with the Stars két táncosa: ekkor kelnek egybe - Videó

Forrás: Instagram/itsme_st_alex -
esküvő Köcse György táncos Dancing with the Stars Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron egybekel Stana Alexandra és Köcse György. A Dancing with the Stars két táncosa már nagyon várja a nagy napot. Elárulták, kicsit nekik is kell diétázniuk rá.

Eredetileg 300 fős esküvőt tervezett a Dancing with the Stars szerelmespárja, Stana Alexandra és Köcse György, ám kénytelenek voltak 120 főre lecsökkenteni a vendéglistát.

„Nagyon sok helyen dolgoztunk, nagyon sok helyen megfordultunk a munka miatt, és szerettük volna, hogy mindenki osztozzon az örömünkben, vagy, hogy esetleg a külföldi barátok is el tudjanak jönni" – árulta el a Mokkában Győrfi Dani egykori táncpartnere.

A pár már júniusban egybekel, de csak augusztus 20-ra tervezik a nagy lagzit. Azt is elárulták, bizony nekik is formába kell jönniük a nagy napra, főleg mert Alexandra egy nagyon különleges, Makány Márta által tervezett ruhát visel majd.

„A sok próba miatt a Dancing alatt nagyon top formában voltunk, de azt fenntartani nem lehet ugyanúgy"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.