„Nem akartunk házasságon kívüli gyereket” – ezért nősült meg a magyar zenész

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
esküvő házasság Kefír gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó pár éve együtt van Kefír és Mariann, nem olyan rég pedig kimondták a boldogító igent is. Elárulták ennek az is volt az oka, hogy szeretnének babát, és nem akarták, hogy házasságon kívül érkezzen.

Kefír és Mariann sosem tagadták, hogy a kapcsolatukban voltak hullámvölgyek, és többször is szakítottak. Ám mégsem tudtak egymás nélkül élni, most pedig már a családlapítást tervezik.

„Nekünk a kapcsolatunk elején volt a vihar. Volt A-hét és B-hét. Az A-héten együtt voltunk, a B-héten nem" – árulta el Kefír a Life TV Ébredj Velünk című műsorában. Majd hozzátette, ma is szoktak olykor kiabálni egymással, de veszekedni nem.

Kefír és Mariann a családalapítást tervezi. Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Minden kapcsolatban vannak viták, nekünk sajnos nagyon sok volt. Valamiért együtt maradtunk. Nekünk volt egy rövid szünetünk, de utána úgy döntöttünk, hogy mégsem tudunk egymás nélkül élni" – tette hozzá Mariann.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.