Durván támadják a Viszkist: "Mi a f*szt keresel itt, te bűnöző?!”

bűnöző kiközösítés kerámia árusok börtön Viszkis piac Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila megdöbbentő vallomást tett arról, hogy hogyan fogadja őt a piacon a többi árus.

Az ország Viszkiséről mindenki tudja, hogy amióta jó útra tért, kerámia készítéssel keresi a kenyerét. Nem is gondolnánk, de a legtöbb piacon csúnyán néznek a hírességre, és rosszalló megjegyzéseket tesznek a háta mögött.

Ebből azonban elege lett Attilának, és elmondta, hogy ha ez tovább folytatódik komoly lépéseket fog tenni, újra szabadon árulhassa a portékáját.

Ambrus Attila Forrás: Facebook/Ambrus Attila Kerámia

„Nem bóvlit árulok, és eladni is tudok. Tíz éve ezt csinálom, bejártam fél Európát, azt mondhatom, hogy szinte az ország minden termelői piacán árultam már, de soha olyan erős ellenszenvet nem tapasztaltam, mint ami itt Veresegyházán fogad.

Úgy érzem, hogy egyre inkább háttérbe szorulok. Ha ez így megy tovább, a Polgármesteri Hivatalhoz fordulok! Nem a szervezőkkel és nem is a piacfelügyelőkkel van gond. Úgy érzem, a többi árus arra hajt, hogy kitúrjon, mert mindig elhajtanak az asztaltól.

Egyértelműen érezhető a feszültség, amikor megjelenek és elkezdek kipakolni. Sokan nem tudják, de mivel sok időt töltöttem magánzárkában, nagyon éles a hallásom, gyakran hallom, hogy: Mi a f*szt keresel itt, te bűnöző?!"


-Mondta Attila a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.