Szívbemarkoló lehetőséget kapnak az Exatlon játékosai: "Kizökkenthet minket a döntő kapujában"

Exatlon Hungary Jósa Dani Herczeg-Kis Bálint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary versenyzőinek lehetősége nyílik arra, hogy a véghajrá előtt, ma este még beszélhessenek a szeretteitekkel. A szerdai nap győztes csapatának tagjai ugyanis videóhívást nyernek. Jósa Dani és Herczeg-Kis Bálint ennek kapcsán adott egy rövid interjút.

Lehetőségetek nyílik arra, hogy a véghajrá előtt még beszélhessetek a szeretteitekkel. Milyen érzések kavarognak bennetek?

Herczeg-Kis Bálint: "Nagyon örülök, hogy lehetőségünk nyílik erre a véghajrá előtt. Ráadásul most hamarabb értesültünk róla, így van egy napunk arra, hogy lelkiekben felkészüljünk rá. Jó lenne hallani a szeretteinket, hiszen hónapok óta nem tudunk róluk semmit.

Herczeg-Kis Bálint Forrás: Herczeg-Kis Bálint/Instagram

Jósa Dani: "Egy véleményen vagyunk a csapattal, azzal kapcsolatban, hogy nem görcsölünk rá erre a lehetőségre. Nem vagyunk biztosak abban, hogy feltétlenül pozitív hatással lenne ránk ez a hívás a véghajrában, benne van a pakliban, hogy kizökkentene a megszokott ritmusból. Nagyon jó lenne meríteni az otthoniakból, szeretnénk behúzni ezt a napot."

Kivel beszélnétek a legszívesebben?

Herczeg-Kis Bálint: "Nagyon jó lenne hallani a barátnőmet, őt választanám, ha lehetne, mert nagyon nehezen viselem a hiányát. Jól esne hallani őt és a tanácsait, feltöltene plusz energiával."

Jósa Dani: "Biztos, hogy nálam az egész család ott lenne. A szüleim, az öcsém és a barátnőm is.

Nagyon szoros a kapcsolat a családommal. A szüleim Budapesten élnek, az öcsém pedig mindig Európán belül mozog valamerre, de ettől függetlenül napi szinten beszélünk egymással mindannyian. Én rengeteget utazok, de nagyon szoros közöttünk a kötelék, mindent megosztunk egymással. Nagyon furcsa, hogy most már hónapok óta nem tudtunk beszélni. Az öcsém 6 és fél évvel fiatalabb, de nagyon hasonló az érdeklődési körünk, külsőre nagyon hasonlítunk, de mégis más a személyiségünk. Jó lenne látni őt, és kíváncsi vagyok mik történtek vele.

Jósa Dani a párbajon, Exatlon Hungary Forrás: TV2

Nagyon jó lenne a barátnőmet is látni, hallani, tudni, hogyan éli meg ezt az időszakot, miken dolgozik éppen. Tavaly szeptember óta vagyunk együtt, egy társkeresőn keresztül ismerkedtünk meg. Ő vidéken nőtt fel, de ma már Budapesten él. Nem vagyunk együtt régóta, de úgy érzem, hogy egyre komolyabb és mélyebb lesz a kapcsolatunk. Úgy gondolom, hogy pár hónap különlét után még erősebb lesz kettőnk között a kötelék."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.