Az Arsenal spanyol védője, Héctor Bellerín 2018 és 2019 között kilenc hónapot hagyott ki egy sportsérülés miatt. A játékos utólag bevallotta, hogy nem tudott mit kezdeni magával, ezért alkoholhoz nyúlt ebben az időszakban. 

Héctor Bellerín őszintén mesélt arról a Timbsy nevű YouTube-csatornán, hogy 2019-ben elszenvedett sérülése alatt alkoholproblémákkal küzdött. Először fordult elő, hogy ilyen hosszú időt kellett kihagynia és nem tudott mit kezdeni azzal, hogy nem tudott játszani. Bár mellette állt a családja, támogatták, mégis alkoholba fojtotta bánatát - írja az Origo.

Héctor BellerínForrás: AFP/Justin Tallis

 

London egy olyan város, amely sok lehetőséget kínál a szórakozásra, és nagyon könnyű elveszni, ha nem érzi az ember a felelősséget. Nyilván tudtam, hogy a fel kell épülnöm, de amikor nem kellett edzenem vagy játszanom, akkor máshova mentem. Szerencsés vagyok, hogy voltak olyan csapattársaim és edzőim, akik tudták, hogy mit csinálok, és azt mondták: "Nézd Héctor, ez nem a helyes módszer". Emiatt nagyon szerencsésnek érzem magam" - mondta Bellerín, akit végül csapattársai jó útra tereltek.