Ebbe a szerepbe kapaszkodott Pásztor Erzsi, amikor súlyos beteg volt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Downton Abbey kórház rák Maggie Smith Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi egyik kedvenc színésznője Maggie Smith, akinek előszeretettel volt a szinkronhangja a Downton Abbey című sorozatban.

A Downton Abbey egy nagy sikerű sorozat volt, melyben hat évadon keresztül lehettünk részesei a Crawley család életének. A sorozat annyira népszerű volt, hogy 2019-ben mozifilmet is készítettek belőle, a rendező, Julian Fellowes pedig azt is bejelentette, hogy idén karácsonykor jön a folytatás.

Pásztor Erzsi az özvegy grófnét alakító Maggie Smith-t szinkronizálta a sorozatban és bármikor újra a hangját adná a színésznőnek, akinek nagy rajongója.

Pásztor Erzsi, Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas magyar színművésznő, érdemes művész Fotó: Polyák Attila - Origo

Pásztor Erzsinek személyes élménye is kötődik a sorozathoz, ugyanis éppen Maggie Smith szinkronizálása közben esett át egy súlyos daganatos betegségen, ami nagyon megviselte. A nehéz pillanatokban ebbe a szerepbe kapaszkodott és képes volt még a kórházi dolgozókat is mosolyra fakasztani.

- mesélte a színésznő, akit mindig örömmel töltenek el a hasonló visszajelzések.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.