Mellkisebbítő műtétért könyörgött: megkeserítették nagy mellei a 16 éves lány életét

Forrás: NORTHFOTO/© Lilli Maki / SWNS.COM/Lilli Maki / Swns.Com -
plasztikai műtét mellkisebbítés tinédzser plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16 éves lány mellkisebbítő műtétért könyörgött szüleinek, mivel hatalmas mellei miatt már fájt a háta, ráadásul az idősebb fiúk állandóan szexuális ajánlatokkal bombázták. 

A seattle-i Lilli Maki már 16 éves korában könyörgött szüleinek a 10 000 dolláros műtétért, mivel nagyon zavarták alkatához képest nagy mellei. A középiskolás diáknak két melltartót kellett viselnie futás közben, fájt a nyaka és a háta a nagy súlytól.

Gakran gúnyolódás céltáblájává vált, ráadásul az idősebb fiúk gyakran zaklatták szexuális ajánlatokkal. Még az 50 év körüli férfiak is hozzá akartak érni, sokan megjegyezték, hogy milyen szexi és érett a korához képest - írja a Northfoto.

Lilli Maki a mellkisebbítő műtét előtt Forrás: NORTHFOTO/© Lilli Maki / SWNS.COM/Lilli Maki / Swns.Com

Lilli undorítóan látta a saját testét, mígnem 17 éves korában 3 kosármérettel kisebbítették a mellét. Azóta megnőtt az önértékelése és a magabiztossága is, teljesen új embernek érzi magát, akinek szó szerint levették a súlyt a válláról.

Lilli Maki a mellkisebbítő műtét után Forrás: NORTHFOTO/© Lilli Maki / SWNS.COM/Lilli Maki / Swns.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.