Liptai Claudia mindig is híres volt arról, hogy szókimondó és bevállalós ember, de neki is megvan a gyenge pontja: ez pedig nem más, mint a diéta.

A Sláger FM műsorában beszélt arról Liptai Claudia, hogy még mindig nem találta meg a tökéletes fogyókúrát. Sok mindenben van önuralma, de a diéta nem tartozik ezek közé.Valószínűleg a gyerekkora és a genetika is közrejátszik abban, hogy örömét leli az ízekben, szeret nagyon enni - írta meg a Bors.

Életemben egyszer tudtam sokat fogyni, azt is csak egy szerelmi bánat miatt. Akkor lement 20 kg. Ugyanakkor még nem találtam meg azt a diétát, amely hosszútávon bevált, amelyben hiszek és amely jó a testemnek is"

- mesélte a dögös műsorvezető, aki legszívesebben az összes tükröt összetörné. Szerinte mindenkinek azt kell megtalálnia, mi áll jól neki és nem szabadna irreális elvárásokat támasztani önmagunkkal szemben. Véleméye szerint csupán egy dologra kell figyelni.

Liptai Claudia - InstagramForrás: Liptai Claudia - Instagram

Fontos, hogy legyen öröm az étkezésben, de a mértékletesség, az a nyomorult mértékletesség az egyik legfontosabb! Ha elszalad a ló az étkezésben, vegyünk vissza. Nagyjából ez az, amire mindig figyelni kell...vagy kellene"

- tette hozzá Claudia.