Megnyugodhatnak a rajongók: Schumacher felesége ezt a döntést hozta

Forrás: AFP/Eric Gaillard -
vásárlás Corinna Schumacher birtok Mallorca Michael Schumacher anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan aggódtak az elmúlt időben a Schumacher család anyagi helyzetéért, azonban úgy tűnik, aggodalomra semmi ok: Corinna Schumacher épp most vásárolt egy 2,8 millió euró értékű birtokot Mallorcán.

A német hírességek továbbra is szívesen vásárolnak földterületeket Mallorca szigetén. Március elején az egykori Forma-1-es versenyző, Michael Schumacher családja is egy 5,4 hektáros ingatlant vásárolt Andratx községben 2,8 millió euróért (kb. 1 milliárd forint). A 7,5 futballpálya nagyságú birtok Mallorca egyik legdrágább területén fekszik - írja a Mallorca Zeitung.

Michael Schumacher és felesége, Corinna Schumacher Forrás: AFP/Eric Gaillard

Azt még nem tudni pontosan, hogy mi lesz a birtok sorsa, de elég valószínű, hogy lovakat fognak itt tartani vagy akár egy kisebb lovardát is felhúzhatnak. Corinna és lánya, Gina-Maria Schumacher mindketten a lovak és a lovaglás szerelmesei, Gina-Maria világ- és Európa-bajnok westernlovas. A Schumacher családnak Svájcban, az USA-ban és Németországban is vannak lovasbirtokai.

A családnak nem messze az új birtoktól már van egy luxusingatlanja, ahova évente párszor ellátogatnak. Nemrég Michael Schumacher fiát, Mick Schumachert látták Andratx-ben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.