Sorsdöntő hatása lesz a mai teliholdnak - erre készülhetünk

Forrás: Shutterstock -
telihold Nyilas ezotéria sorsfordító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges nap a mai, ugyanis a Nyilasba kerül a telihold. Ráadásul tízmilliószoros nap is van, sőt még teljes holdfogyatkozás is. Elárjuk, hogy ez milyen hatással lehet ránk.

A tüzes Nyilasban lévő telihold segít megszabadulni a régen cipelt terhektől, valamint hozzájárul ahhoz, hogy tudatosan elkezdjük irányítani az életünket.. Persze az energiák akkor hatnak ránk, ha beleegyezünk és nyitottak vagyunk rá. Ellenkező esetben feszültségek keletkezhetnek bennünk.

Ma sorsfordító lesz a telihold (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

Ha elengedjük a sok rosszat, elindulhatunk a gyógyulás útján, amivel nemcsak magunknak, hanem másoknak is jót tehetünk. Ha úgy érezzük sok a feladat és kevés lehetőség van kikapcsolni, a telihold abban segíthet, hogy pozitívabban fogjuk fel az előttünk álló feladatokat, fejlődésként gondoljunk rájuk.

Fontos, hogy pozitívan kommunikáljunk és csak arra fókuszáljunk, amit el szeretnénk érni a jövőben - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.