Sokkot kapott a vécén ülve: a 20 éves nő legurított nyolc vodkát, majd megszült

Forrás: Shutterstock -
endometriózis szülés várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves Carla álmában sem gondolta volna, hogy várandós, mivel úgy tudta, betegsége miatt nem eshet teherbe.

Carla Macphersont úgy tudta, nem eshet teherbe - 15 évesen diagnosztizáltak nála endometriózist -, így amikor nekiindult az éjszakának, meg sem fordult a fejében, hogy reggel szülni fog. Főként, mivel meddősége ellenére mindig védekezett, így szinte csodának számít, hogy 20 évesen várandós lett, az meg főként, hogy ő erről egészen a baba születéséig nem tudott. - írja a Daily Mail.

Forrás: Shutterstock

arla még 2019-ben ment el szórakozni barátjával, akivel akkor már két éve voltak együtt. Carla menstruációja rendszeres volt, nem is hízott, így semmi sem utalt arra, hogy babát vár. Az átbulizott éjszaka során lefurított nyolc vodka felest is, majd hajnalban alhasi görcsök kezdték gyötörni. Gyakorlatilag lesokkolódott, amikor a vécén ülve megszülte gyermekét.

A stressz és a döbbenet még pár hónapig eltartott a fiatal nőnél, de utána teljes szeretetével képes volt elárasztani kisfiát, aki miatt a világ legszerencsésebb emberének tartja magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.