Krausz Gábor a második babáról: „Most lenne a legideálisabb”

Forrás:Krausz Gábor / Instagram -
Tóth Gabi baba Krausz Gábor párkapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krausz Gábor és Tóth Gabi egyelőre nem döntötte el, hogy szeretnének-e kistestvért Hannarózának. De egyre többször felmerül a kérdés mostanság köztük.

Krausz Gábor őszintén mesélt arról, milyen változásokon mentek át az utóbbi időben Tóth Gabival. A pandémia miatti bezártság sokat változtatott a kapcsolatukon. Na és persze Hannaróza megérkezése is.

„Egyenesen a mély vízbe dobott az élet mindkettőnket, hiszen egyikünk sem volt teljesen felkészülve a szülőségre. Empátiát és türelmet tanultam, és nem csak a gyermekemmel szemben. Gabi családja más, mint az enyém: ők mindent kibeszélnek magukból. Én inkább zárkózott típus vagyok. Korábban nemigen beszélgettünk, Gabinak szavak nélkül kellett megértenie engem. Ebben sokat fejlődtem! Ő a munkája során rengeteg energiát ad ki magából: most ezeket kaptam, töményen. Megtanultam tízig elszámolni, és Gabi is jobban viseli a vitákat" – mesélte Gábor a HOT! magazinnak.

Tóth Gabi és Krausz Gábor egyelőre nem tudják, szeretnének-e második babát. Forrás:Krausz Gábor / Instagram

Ez az időszak próbára tette a kapcsolatukat, de most az szorosabb, mint valaha, és sztárséf úgy érzi, ennél már csak könnyebb időszakok jöhetnek.

„Tudom, mikor kell nyugtatni, és mikor csendben maradni. Amit korábban hisztinek tituláltam a részéről, azt most problémaként értékelem: ilyenkor a társam megértésre és segítségre vágyik. Szorosabb lett a kapcsolatunk, és mindketten azt érezzük, hogy ha most nem mentünk szét, soha nem fogunk."

Krausz Gábor arról is beszélt, az utóbbi időben gyakran terítéken van náluk a második baba kérdése.

„Mostanában egyre többször felmerül a tesókérdés, hiszen most lenne a legideálisabb a korkülönbség is a két gyerek között. Gabinak van egy csodálatos nővére, aki a legjobb barátnője is, én viszont nem ápolok szoros kapcsolatot a húgommal. Alaposan át kell ezt gondolnunk, elsősorban a feleségemnek.

Mindkettőnk számára megszépültek az emlékek, de ő élte át a fájdalmat, őt viselte meg a terhesség és a szülés utáni állapot. Persze felmerül bennünk az is, hogy Hannaróza egyke marad, de akkor biztosan el lesz kényeztetve."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.