Eltiltották párjaiktól a focistákat az Eb előtt - Komoly oka volt

karantén focista koronavírus Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem találkozhatnak feleségeikkel és barátnőikkel az angol válogatott focistái. A szigorú szabályt a koronavírus miatt kellett meghozni, hogy a lehető legbiztonságosabb körülmények között tudjanak lezajlani a meccsek.

Nem látogathatják meg a hotelben az angol válogatott tagjait még a párjaik sem. Teljesen el kellett őket zárni a külvilágtól az UEFA szigorú járványügyi és infekciókontroll szabályai miatt - írta a The Sun.

„Senkit sem engedhetünk be a csapatszállásra. Az UEFA szigorú szabályokat hozott a buborékokra nézve. Olyan biztonságosnak kell lennie, amilyen csak lehet. Persze ez soha nem lesz 100 százalékos, de meg kell tennünk mindent. Reméljük, majd egy bizonyos ponton megengedhetjük a játékosoknak, hogy egy kis időt a szeretteikkel töltsenek. Ez az előnyüket szolgálná. De természetesen nemcsak a saját helyzetünket kell figyelembe venni, hanem más országok irányelveit is"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.