Óriási izgalmak elé néz Nagy Ádám a magyar válogatott focistája. Ugyanis nem csak az Eb mérkőzésein kell majd helytállnia, hanem hamarosan apuka lesz.

Nagy Ádám már apukaként léphet pályára a portugálok és a franciák ellen az Eb-n. A Bristol City játékosa és párja júniusra várják első babájukat.

„A legutóbbi két hónapban a párom már Magyarországon van, s otthon is szül majd. Azt tudjuk, hogy kisfiunk lesz, s bár szűkül a kör, a nevéről még nem döntöttünk. Ági egyébként fiút szeretett volna, én azt hallottam az ismerő-seimtől, hogy a lányok apásabbak, de természetesen az a legfontosabb, hogy rendben menjen minden, a pici és az anyukája is egészséges legyen" – árulta el a Blikknek a focista.

Nagy Ádám és párja kisfiút várnak.Forrás: https://twitter.com/MansionBet

A babát közvetlenül az Eb előtt, a felkészülési időszakban várják, ezért a leendő apuka már megbeszélte Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, hogy pár napra kimarad, hiszen családja mellett a helye ilyenkor.

„A szülésnél szeretnék a kedvesem mellett lenni, a kapitány pedig mindenben támogat. Arra az esetre, ha előbb jönne a baba, engedélyt kaptam, hogy például elhagyhassam az auszt¬riai edzőtábort. Körülbelül hatórányi autóútra vagyunk Budapesttől. Abban maradtunk Marco Rossival, hogy két-három nap szabadságot engedélyez nekem, de a fiam úriember, már megbeszéltem vele, hogy mivel június negyedikén és nyolcadikán játszunk felkészülési meccset, a kettő között érkezik majd"