Az Eb-meccsek alatt érkezhet a magyar válogatott focista első babája – Kiderült a neme is!

Forrás: https://twitter.com/MansionBet -
baba focista Eb Nagy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási izgalmak elé néz Nagy Ádám a magyar válogatott focistája. Ugyanis nem csak az Eb mérkőzésein kell majd helytállnia, hanem hamarosan apuka lesz.

Nagy Ádám már apukaként léphet pályára a portugálok és a franciák ellen az Eb-n. A Bristol City játékosa és párja júniusra várják első babájukat.

Ági egyébként fiút szeretett volna, én azt hallottam az ismerő-seimtől, hogy a lányok apásabbak, de természetesen az a legfontosabb, hogy rendben menjen minden, a pici és az anyukája is egészséges legyen"

Nagy Ádám és párja kisfiút várnak. Forrás: https://twitter.com/MansionBet

A babát közvetlenül az Eb előtt, a felkészülési időszakban várják, ezért a leendő apuka már megbeszélte Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, hogy pár napra kimarad, hiszen családja mellett a helye ilyenkor.

„A szülésnél szeretnék a kedvesem mellett lenni, a kapitány pedig mindenben támogat. Arra az esetre, ha előbb jönne a baba, engedélyt kaptam, hogy például elhagyhassam az auszt¬riai edzőtábort. Körülbelül hatórányi autóútra vagyunk Budapesttől. Abban maradtunk Marco Rossival, hogy két-három nap szabadságot engedélyez nekem, de a fiam úriember, már megbeszéltem vele, hogy mivel június negyedikén és nyolcadikán játszunk felkészülési meccset, a kettő között érkezik majd"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.