Cinthya Dictator korábban amolyan bulvár barátnő státuszban volt, pár éve azonban már saját jogon viseli a hazai ismert ember címkét. Ezt pedig egyre példamutatóbban használja, amiért mi imádjuk a művésznőt.

Cinthya Dictator megküzdött már a rákkal, a lelkében lévő démonokkal, volt olyan vékony is, hogy rajongói komolyan aggódtak érte. Mostanra azonban úgy tűnik, a fiatal művész megtalálta önmagát, amihez vélhetően a Molnár Tamássall való kapcsolata is közrejátszik.

Cinthya DictatorForrás: instagram.com/cinthyadictator

Mostani közösségi médiás megnyilvánulása is végtelenül szimpatikus, és mindenkinek ajánlott elolvasni:

Az utóbbi időszakban több megkeresést kaptam a test elfogadás témakörben. Tudom, hogy ilyet nem illik mondani de én úgy érzem, hogy nincsen mit elfogadnom rajta ugyanis számomra ez a test tökéletes. Igen, voltam túl vékony és voltam gyenge is... de mára egészséges vagyok, kiegyensúlyozott és jól érzem magam. Ez a test soha nem hagyott cserben! Ez a test rejti a lelkem. És ha a lelkem nincsen jól az meglátszik rajta. De sok esetben erősebb volt még nálam is.  Lehet, hogy van akinek nem tetszem mert esztétikailag más igénye van. De én jelen állapotomban kielégítem a saját igényeimet. Őszintén nem tudok mást tanácsolni annak aki hibásnak lát, rossz példának, az menjen tovább...  objektum